Traian Ungureanu: Numirea surpriză arată că Ponta este „un ageamiu”

Data publicării:
traian 20ungureanu 20mediafax-36603

Opoziția a reacționat luni, prin Traian Ungureanu, la „numirea surpriză” a premierului Victor Ponta în Executiv.

Primul ministru a anunţat luni dimineaţă că îl cooptează în echipa guvernamentală pe Cristian Botan, tânărul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituţiile statului. El va îndeplini de acum înainte funcţia de consilier al premierului.

Ponta, „un om în derută”

„Victor Ponta îşi ia peste picior propriul guvern. Aşa cum ştiţi, actualul Guvern mai are o săptămână de viaţă până la alegerile de duminică. Şi ce-i trece prin cap lui Victor Ponta? O numire surpriză în fostul Guvern de peste o săptămână. Cu asta Victor Ponta vrea să ne spună nu doar că e un ageamiu, dar şi că e un om în derută”, a precizat Traian Ungureanu, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că Victor Ponta a numit în Guvern un tânăr pe care l-a remarcat într-o campanie pe tema posturilor publice.

„Aşa încurajează Victor Ponta tinerii care fac ceva, le oferă un loc de muncă pentru o săptămână şi, după, gata vin adevăraţii uselişti valorile neamului, unul şi unul, Dragnea, Fenechiu, Andronescu cu tot cu dosare penale. Tânărul numit astăzi pe un post cu durata de o săptămână va avea ocazia să o cunoască pe Andreea Lambru, liberală de 27 de ani, care a ajuns secretar general adjunct al Guvernului catapultată de pe canapeaua lui Crin. Singurul loc de muncă produs de Victor Ponta va dura până duminică”, a apreciat Traian Ungureanu, citat de Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri