UMOR INVOLUNTAR ÎN CAMPANIE. Afișe electorale amplasate neinspirat

Data publicării:
0412afise-36792

Candidata USL la alegerile parlamentare Rodica Nassar are un afiş care se suprapune cu un panou ce reprezintă o femeie în lenjerie intimă.

În parcarea unui hipermarket găsim un anunţ inedit. Sub afişele electorale dintr-o zonă cu vad comercial, un fermier a lipit şi el un anunţ aparte: „Porci de vânzare”.

Dintr-un afiş de mari dimensiuni amplasat în cartierul Pantelimon, cei doi lideri ai Alianţei România Dreaptă, Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu, îi derutează pe alegători. Cei care trec prin zonă nu ştiu dacă cei doi recomandă votul pentru ARD sau dacă fac reclamă unei case de amanet.

Edilul-şef de la sectorul 2, Neculai Onţanu, recomandă o doamnă pentru un mandat de parlamentar. Vor să construiască o Românie puternică. Cei doi zâmbesc frumos, numai că acest fac lucru dintre coroane de flori folosite la înmormântări.

Într-o intersecţie foarte circulată, o altă situaţie inedită. Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu pare sprijinit din umbră de Mafie. Un afiş pentru un spectacol de teatru este postat chiar în spatele materialului său electoral.

Ceva mai bine amplasat este bannerul Ancăi Boagiu. Privit de departe, din afiş reiese că Anca Boagiu este fericită şi pare a spune că nimic nu-i poate sta în cale pentru obţinerea unui nou mandat de parlamentar.

La Bacău ţevile de scurgere nu au avut milă de chipurile candidaţilor PPDD, dar nici de dantura fostului ministru de interne, Gabriel Berca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri