VIDEO Mihai Tudose, iritat după criticile aduse de Iohannis: Care e acuza adusă Guvernului?

Data publicării:
Tudose_Inquam Ganea

Premierul Mihai Tudose a declarat că nu i s-a părut critică la adresa Guvernului opinia preşedintelui Klaus Iohannis după publicarea raportului MCV. „Nu îmi amintesc să fiu criticat pentru MCV. Care e acuza adusă Guvernului?”, a întrebat premierul.

El a subliniat că nu a discutat cu preşedintele „în ultimul timp” , că există o relaţie instituţională, dar că „nu a fost niciun motiv” pentru a fi activată.

Nu îmi amintesc să fiu criticat pentru MCV. Care e acuza adusă Guvernului?

Nu înţeleg care e acuza adusă Guvernului.

Preşedintele are părerea sa despre ce înseamnă reforma fiscală, noi alta. Se pare că părerea noastră e cea bună, fiind confirmat de sindicate şi de patronate.

În afară de domnul Hossu”, a declarat Mihai Tudose.

Întrebat cum comentează criticile aduse de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, premierul a răspuns: „nu e o companie, este un om, care este afiliat”.

Tudose a subliniat că România este un mediu atractiv pentru investitori şi că în fiecare zi sunt investiţii în România.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, consideră că raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de cooperare și verificare în domeniul justiției și luptei împotriva corupției (MCV) reprezintă un serios semnal de alarmă de care coaliția de guvernare trebuie să țină cont. Dacă acțiunile Guvernului și Parlamentului României cu privire la procesul de modificare a legilor justiției vor continua în aceeași direcție ca și până acum, România va face pași înapoi în ceea ce privește funcționarea sistemului judiciar și lupta împotriva corupției.", a transmis ieri Administraţia Prezidenţială.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri