Video Protest la Ambasada Rusiei din București, copiii au călcat în picioare portretul lui Putin. Manifestație și la Ambasada Ucrainei

Data publicării:
protest ambasada rusiei
Sursă foto: captură video Digi24

Un protest la care au participat şi refugiaţi din Ucraina a avut loc duminică în fața Ambasadei Rusiei la București. Manifestanți s-au strâns și la Ambasada Ucrainei la București, de data aceasta însă în semn de susținere pentru victimele războiului declanșat de Rusia. 

La Ambasada Rusiei, manifestanţii au purtat pancarte pe care scrie „Stop Putin, Stop War”, „Războiul lui Putin ne ţinteşte pe fiecare dintre noi”, „Mulţumim România” şi au strigat „Putin terorist”, „Putin criminal”, „Afară, afară, cu ruşii din ţară”, „Ucraina, Ucraina”, potrivit Agerpres.

Printre participanţii la protest au fost și cetăţeni ucraineni, unii dintre ei refugiaţi în urma agresiunii Federaţiei Ruse asupra Ucrainei, care au venit cu copiii. Adulţii au steagurile ţării lor cu ei, iar copiii şi-au pictat steagul Ucrainei pe faţă.

În timp ce părinţii lor scandau „Putin criminal”, mai mulţi copii ucraineni au călcat în picioare un portret al lui Vladimir Putin, pe care în final l-au rupt în bucăţi.

La Ambasada Ucrainei, manifestanții au dus fori și au aprins lumânări în memoria celor care și-au pierdut viața în războiul declanșat de Rusia.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri