Reimplantare de ureter, realizată cu succes la Spitalul Clinic SANADOR

Data actualizării: Data publicării:
Conf. Dr. Gîngu Articol sustinut de SANADOR

Sănătatea aparatului reno-urinar este foarte importantă în asigurarea unei bune calități a vieții. Afecțiunile urologice sunt însă întâlnite frecvent, de la aparent banalele infecții urinare, până la probleme complexe, ce necesită intervenții chirurgicale de urgență.

Ideal ar fi ca pacienții să afle în stadii incipiente de afecțiunile urologice de care suferă, dar pentru acest scop sunt necesare investigațiile efectuate periodic, de rutină. În cazul unor afecțiuni, pasul următor este să se adreseze imediat către medicul urolog, pentru a primi un diagnostic corect și tratament corespunzător.

Spitalul Clinic SANADOR este pregătit să realizeze investigații minuțioase și de mare precizie, dar și intervenții avansate de chirurgie urologică. Fie că sunt intervenții minim invazive, cum se întâmplă în multe cazuri, fie că vorbim de operații reconstructive sau oncologice de mare anvergură, SANADOR asigură pacienților săi servicii moderne de înaltă performanță. Totodată, medicii specialiști cu experiență în chirurgia minim invazivă, robotică și laparoscopică, au la dispoziție echipamente de ultimă generație pentru a efectua intervențiile urologice în condiții de maximă siguranță, cu cele mai bune rezultate.

Acesta este motivul pentru care mulți pacienți vin la SANADOR pentru a primi șansa la o viață normală. „Am făcut o operație de reimplantare de ureter în vezică, cu o reușită excepțională datorată echipei medicale conduse de domnul conferențiar Constantin Gîngu. Intervenția a fost necesară pentru a putea renunța la o nefrostomă instalată într-un spital din străinătate, ca urmare a înfundării unui ureter, pe fondul unei hidronefroze”, povestește Marin, un pacient în vârstă de 71 de ani.

Bucuria lui Marin este amplificată și de faptul că a găsit chiar în București, orașul în care trăiește, o echipă de excepție care a reușit o intervenție de succes, deși speranța părea pierdută. „Doresc să precizez că tot la acel spital din străinătate mi-au spus că, din punct de vedere anatomic, nu pot fi operat și mi-au propus să îmi facă o operație cu mutarea rinichiului mai jos, fără să îmi dea vreo șansă de reușită. În urma operației efectuate de echipa domnului conferențiar Gîngu, aparatul urinar funcționează din nou bine și nu mai este necesară nefrostoma. Atât rezultatele ecografice, cât și cele ale analizelor sunt bune. Din toată inima, mulțumesc echipei medicale!”

Numeroase alte cazuri precum cel al lui Marin au avut parte de un final fericit datorită intervențiilor realizate de Conf. Dr. Constantin Gîngu, coordonator pentru Chirurgie Urologică Oncologică și Reconstructivă la Spitalul Clinic SANADOR. Sunt recunoscute rezultatele remarcabile ale acestuia, talentul și experiența în chirurgie minim invazivă în numeroase domenii precum chirurgia onco-urologică și reconstructivă complexă, chirurgia de glande suprarenale, chirurgia prostatei (rezecții de prostată, prostatectomii radicale cu limfodisecții), tumori peniene (inclusiv cu limfodisecții inghino-femurale), chirurgie renală (nefrectomii, nefroureterectomii). Pacienții conferențiarului Constantin Gîngu pot beneficia de tratamentul afecțiunilor urologice prin chirurgie asistată robotic. Spitalul Clinic SANADOR este dotat cu sistemul chirurgical robotic da Vinci Xi, cel mai avansat la nivel internațional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri din interior: Apropiații judecătoarei Ancuța Popoviciu oferă mărturii care ar putea influența...
Digi FM
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"
Pro FM
Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca...
Film Now
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile...
Adevarul
De ce economia României încetinește, iar industria e în picaj. Sectoarele unde încă mai sunt câteva...
Newsweek
OFICIAL 5.000.000 pensionari iau pensia pe luna mai până în Vinerea Mare. În ce zile intră pe card?
Digi FM
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"
Digi World
"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total...
Digi Animal World
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Film Now
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la...