Video Casa din Dolj în curtea căreia a ars o flacără timp de o săptămână în 2022 a sărit în aer

Data actualizării: Data publicării:
gaze
Sursa foto: Captură video Digi24

O explozie a avut loc în această dimineață într-o casă din satul Bâzdâna, județul Dolj. În urmă cu doi ani, proprietarul casei a descoperit în curte o pungă de gaze și gazul aprins a ars timp de peste o săptămână pe terenul lui.

Deflagrația din această dimineață nu a fost urmată de un incendiu. La fața locului s-a deplasat Secția de Pompieri Segarcea cu două auospeciale cu apă și spumă, dar și un echipaj medical și echipajul CBRN (riscuri chimice, biologice, radiologice și nucleare).

Un bărbat a fost rănit în urma exploziei, acesta având arsuri la nvelul feței și membrelor superioare. Victima era constientă și a fost transportată la spital. Bărbatul este în stare gravă, internat la spitalul de urgență din Craiova.

Locuința a fost distrusă aproape în totalitate. În urma exploziei, proprietarul casei a fost aruncat pe unul dintre geamuri.

În prezent, la fața locului sunt mai mulți specialiști de la ISU Dolj care fac măsurători pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, având în vedere că acum doi ani o acumulare de gaze a dus la arderea unei flăcări timp de peste o săptămână.

O flacără a ars o săptămână în curte în 2022

În urmă cu doi ani, în 2022, proprietarul casei a dat de o pungă de gaze în curtea casei. Bărbatul voia să sape un puț în curtea casei sale, însă după ce a săpat câțiva metri apa a țâșnit apa, iar alături de apă a ieșit la suprafață și gazul.

Gazul s-a aprins, iar flacăra cu o înălțime de câțiva metri a ars peste o săptămână. Ulterior, specialiștii au spus că situația s-a rezolvat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri