Video Două tinere s-au aventurat pe un drum închis iarna la volanul unui BMW. În scurt timp au sunat la 112

Data publicării:
bmw

Două tinere au sunat la 112 cerând ajutor, după ce s-au aventurat pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă, deși acest tronson este închis circulației pe timp de iarnă.

Potrivit Jandarmeriei Dâmbovița, jandarmii montani de la Postul Zănoaga, salvamontiștii și angajați ai ISU Dâmbovița au intervenit în urma unui apel la 112, pentru sprijinirea unor persoane aflate în dificultate în Munții Bucegi.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Cei 4 turiști, două tinere și doi copii minori, unul în vârstă de 4 ani și celălalt de 11 ani, din mun. București se deplasau cu autoturismul pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă (traseu turistic închis circulației rutiere pe timp de iarnă), iar la aproximativ 5 km de cabana Dichiu mașina a derapat și a rămas blocată în șanțul de pe marginea drumului, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Ajunși la fața locului, jandarmii montani, salvamontiștii și echipa de la ISU Dâmbovița au acționat pentru deblocarea autovehiculului. Acțiunea s-a încheiat după circa 2 ore și jumătate și nu s-a impus acordarea de îngrijiri medicale turiștilor, care s-au întors la domiciliul din București.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri