Noi detalii despre crima de lângă A1: Peste 40 de poliţişti și jandarmi cercetează câmpul unde a fost găsit cadavrul unei femei

Data actualizării: Data publicării:
Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp, în apropiere de A1, într-un sac de plastic.
Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp, în apropiere de A1, într-un sac de plastic. Foto: Digi24

Apar noi informații din ancheta crimei din Dâmbovița. Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp, în apropiere de A1, într-un sac de plastic. Principala ipoteză a anchetatorilor este crima.

Peste 40 de poliţişti, jandarmi şi pompieri sunt, sâmbătă, angrenaţi în acţiuni de cercetare la faţa locului, pe câmpul unde, cu o zi în urmă, a fost găsit un cadavru, la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni, informează IPJ Dâmboviţa.

Identitatea victimei nu a fost stabilită.

"Pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Ulieşti, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa pentru efectuarea necropsiei. Totodată, în urma realizării expertizei genetice, urmează să se stabilească cu certitudine identitatea victimei", precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri că pe câmp, în proximitatea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, este un cadavru.

"Imediat de la momentul sesizării, la faţa locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru efectuarea de investigaţii", anunţă IPJ Dâmboviţa.

Sâmbătă dimineaţă, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi şi pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

"În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză. Activităţile sunt în curs de desfăşurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, iar, ulterior, în funcţie de rezultatul investigaţiilor, vor fi comunicate informaţii de interes pentru opinia publică", precizează IPJ Dâmboviţa.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri