Familia Regală, despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Data publicării:
regele mihai casa regala

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Regele Mihai I, la reşedinţa privată din Elveţia, anunţă, luni, Familia Regală. Starea de sănătate a regelui este stabilă, se arată într-un comunicat citat de News.ro.

regele mihai casa regala

Regele Mihai I, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paştelui şi în Săptămâna Mare.

„Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi de două măicuţe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestatăţii Sale este stabilă”, se menţionează pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Regele Mihai I - ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani - s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri