Glamping-ul, alternativă pentru hoteluri. Ce este și cât costă condițiile de cinci stele în mijlocul naturii

Data publicării:
glamping igloo

O vacanță sub cerul înstelat, sau într-o cameră de hotel, cu respectarea măsurilor de siguranță cerute de pandemie. Sunt posibile toate aceste lucruri în același timp și în același loc? Ar putea fi glamping-ul, un nou mod de cazare, cu condiții de lux pentru turiștii care vor să își petreacă vacanța în mijlocul naturii.

Mihai Năstase, administrator: În primul rând putem observa o diferență începând de la designul exterior care este în formă de igloo. Acesta are un acoperiș transparent care ne oferă o imagine foarte frumoasă pe timp de seară. În curtea fiecăruia găsim un jacuzzi, o zonă de terasă cu mese, scaune și șezlonguri unde clienții se pot relaxa.

La interior găsim condiții de 5 stele, începând cu baia proprie, un pat king size, televizor smart, aer condiționat și multe alte detalii pe care le întâlnim doar la 5 stele.

Prețurile încep de la 450 de lei cu mic dejun inclus, 600 de lei cu demi pensiune sau 850 de lei cu pachetul „Romantic” pe care îl promovăm și îl propunem tinerilor îndrăgostiți.

Igloo-rile sunt termoizolate și se pot folosi și pe timp de iarnă.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri