Dragnea, ironizat de Godină: Am avut onoarea de a participa la un mic dejun restrâns cu Obama

Data actualizării: Data publicării:
godina obama ceara

Polițistul brașovean Marian Godină a postat, alături de o fotografie în care se află lângă statuia de ceară a lui Barack Obama, un mesaj în care ironizează declarația lui Liviu Dragnea, după vizita în SUA, în care spunea că a avut „onoarea” de a lua cina într-un cadru restrâns alături de Barack Obama, dar și construcția autostrăzii Comarnic - Braşov, care va face legătura între Transilvania şi Muntenia.

godina obama ceara

Mesajul lui Marian Godină este:

„Azi am avut onoarea de a participa la un mic dejun în format restrâns alături de preşedintele Obama.
I-am transmis preşedintelui dorința mea de a sta cu radarul pe autostrada Comarnic-Braşov. Preşedintele Obama mi-a răspuns:
"We will make it happen! Radars are important for us!"
A fost un dialog cald şi deschis.
Atât de cald încât ceara din care era făcut preşedintele s-a topit la fel şi autostrada.”

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anul acesta ar putea demara proiectarea şi construcţia lotului 5 al autostrăzii Comarnic - Braşov, care va face legătura între Transilvania şi Muntenia. Autostrada Comarnic - Braşov (57 de kilometri) ar putea beneficia anul acesta de investiţii atât pentru construcţia lotului 2, Râşnov - Cristian, cât şi pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru loturile de mijloc, potrivit dezbaterilor pe marginea bugetului pe 2017 din cadrul Comisiilor de Transporturi din Parlament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri