Sari la conținut

Dragnea, ironizat de Godină: Am avut onoarea de a participa la un mic dejun restrâns cu Obama

Polițistul brașovean Marian Godină a postat, alături de o fotografie în care se află lângă statuia de ceară a lui Barack Obama, un mesaj în care ironizează declarația lui Liviu Dragnea, după vizita în SUA, în care spunea că a avut „onoarea” de a lua cina într-un cadru restrâns alături de Barack Obama, dar și construcția autostrăzii Comarnic - Braşov, care va face legătura între Transilvania şi Muntenia.

godina obama ceara

Mesajul lui Marian Godină este:

„Azi am avut onoarea de a participa la un mic dejun în format restrâns alături de preşedintele Obama.
I-am transmis preşedintelui dorința mea de a sta cu radarul pe autostrada Comarnic-Braşov. Preşedintele Obama mi-a răspuns:
"We will make it happen! Radars are important for us!"
A fost un dialog cald şi deschis.
Atât de cald încât ceara din care era făcut preşedintele s-a topit la fel şi autostrada.”

 

Anul acesta ar putea demara proiectarea şi construcţia lotului 5 al autostrăzii Comarnic - Braşov, care va face legătura între Transilvania şi Muntenia. Autostrada Comarnic - Braşov (57 de kilometri) ar putea beneficia anul acesta de investiţii atât pentru construcţia lotului 2, Râşnov - Cristian, cât şi pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru loturile de mijloc, potrivit dezbaterilor pe marginea bugetului pe 2017 din cadrul Comisiilor de Transporturi din Parlament.