Nicușor Dan anunță schimbarea scărilor rulante din Piața Universității și a lifturilor din pasajul de la Piața Presei Libere

Data publicării:
scari rulante Piata Universitatii
"Schimbăm scările rulante din Piaţa Universităţii şi lifturile din pasajul de la Piaţa Presei Libere. Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în SEAP procedurile pentru cele două achiziţii", a anunţat, marţi, Nicușor Dan. FOTO: FB Nicușor Dan

Edilul Capitalei a anunțat că vor fi schimbate scările rulante din Piaţa Universităţii şi lifturile din pasajul de la Piaţa Presei Libere. Nicușor a precizat că se vor cumpăra 8 scări rulante noi, pentru fiecare punct de acces din Piața Universității, iar pentru pasajul din Piața Presei Libere vor fi achiziționate două lifturi noi. Valoarea investiţiilor va depăși 4 milioane de lei.

"Schimbăm scările rulante din Piaţa Universităţii şi lifturile din pasajul de la Piaţa Presei Libere. Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în SEAP procedurile pentru cele două achiziţii", a anunţat, marţi, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nicușor Dan a precizat că, din 2008, de la modernizarea Pasajului Universităţii, cele opt scări rulante au avut probleme tehnice, fiind funcţionale una sau două dintre ele de-a lungul timpului.

"Acum, vor fi achiziţionate opt scări rulante noi, câte două pentru fiecare punct de acces din Piaţa Universităţii. Valoarea estimată a investiţiei este de 3.512.605 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03 august 2023”, a mai transmis edilul Capitalei.

În ceea ce priveşte pasajul de la Piaţa Presei Libere, Nicuşor Dan a spus că vor fi achiziţionate două lifturi noi, ca urmare a faptului că cele vechi au fost vandalizate.

Valoarea estimată pentru această achiziţie este de 600.000 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 iulie 2023.

 

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri