Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz pentru argumentele antivaccinare aduse în dezbaterea cu medicul Mihai Craiu

Data publicării:
olivia-steer-craiu-medic-disputa-vorbeste-lumea-123_88253700

Actriţa Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer pentru emisiunea în care a apărut alături de medicul Mihai Craiu și și-a dat cu părerea despre vaccinuri. În același timp, ea s-a declarat întristată de faptul că „un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii”.

dana rogoz_fb
Foto: facebook.com/dana.rogoz.378

Confruntarea dintre medicul Mihai Craiu și Olivia Steer pe tema vaccinurilor a reaprins dezbaterea privind utilitatea vaccinării copiilor.

Prestația lui Mihai Craiu, medic al Institutului Mama și Copilul, a fost lăudată de colegii săi de breaslă. Medicul Vasi Rădulescu și Vlad Mixich, jurnalist și expert în politici publice în domeniul Sănătății, au apreciat argumentele aduse de Craiu în sprijinul vaccinării.

În sprijinul medicului a venit și actrița Dana Rogoz. Ea a ironizat-o pe Olivia Steer: „Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență...”

Citește și De ce cred românii în propaganda antivaccin? Dr. Mihai Craiu: Nu îndrăznesc să întrebe, le e mai ușor să caute pe internet

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri