(P) Cu LifeBox Kids ai acum mai mult timp pe care îl poți petrece cu copilul tău

Data actualizării: Data publicării:
imagine top (1)

Comandă online mâncare sănătoasă pentru copilul tău cu prețuri începând de la 67 lei pentru 5 mese/zi.

Orice părinte responsabil știe că unul dintre cele mai importante daruri pe care i le poți face copilului tău este să-i pui bazele unei comportament sănătos din punct de vedere nutrițional. Din păcate, din cauza ritmului cotidian din ce în ce mai alert, cumulat cu timpul necesar pregătirii unei mese sănătoase, ne rămâne foarte puțin timp de petrecut alături de cei mici.

Pentru a acoperi această nevoie, LifeBox.ro, un proiect online revoluționar dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață sănătos, lansează luna aceasta LifeBox Kids – meniuri special create pentru copiii cu vârste cuprinse înre 3 și 14 ani, o variantă ideală pentru familiile care pun accent pe alimentația corectă a celor mici, oferindu-le un meniu zilnic delicios și echilibrat nutrițional format din mic dejun, prânz, cină și două gustări.

Derivat din cel mai apreciat meniu marca LifeBox.ro - OptimBox , meniul special pentru copii este disponibil în două variante: Junior - dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani (1000 kcal) și Teen, pentru grupa de vârstă 8-14 ani (1500 de kcal).

Pentru a-i forma un corp sănătos și armonios, dar și pentru a-i conferi energie și imunitate celui mic, meniurile LifeBox Kids folosesc alimente cu încărcătură glicemică scăzută și bogate în minerale, enzime, fitonutrienți și antioxidanți. De asemenea, meniurile își propun să înlocuiască mesele dezorganizate și gustările nesănătoase ale copiilor, asigurându-le un echilibru nutrițional și senzația de sațietate pe parcursul întregii zile.

Spre exemplu, printre preparatele de prânz incluse în box-urile LifeBox Kids se regăsesc piept de pui marinat în curcuma, cu piure de mazăre, salată amestec cu dressing de capere cu lămâie, antricot de vită, orez basmati cu amestec de ardei gras, piept de curcan cu garnitură de orez și salsa de pere cu măsline, quiche cu emmenthaler și spanac, amestec de salată cu castraveți sau mix de cereale, migdale și fructe deshidratate cu ciocolată, lapte covășit cu sirop de arțar pentru un mic dejun ce conferă energie, dar și chec cu morcovi, compot de vișine, griș integral cu lapte de cocos, scorțișoară, ananas și boabe de rodie pentru a acoperi pofta de dulce a celor mici.

Preparatele din meniurile LifeBox Kids sunt gândite și concepute de dr. nutriționist Anamaria Iulian, împreună cu Chef Alex Cîrțu, iar serviciul este disponibil în București, Cluj și Oradea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri