(P) Secret Santa. 4 idei de cadouri pentru colegii de la birou

Data publicării:
Christmas_gifft_landscape

Zilele aceastea sunt, fără urmă de-ndoială, cele mai frumoase zile din an. Perioada în care plutește în aer bucuria Crăciunului, perioada listelor cu cadouri pentru cei dragi și a bradului împodobit.

Iar partea cea mai frumoasă este că ne bucurăm de această perioadă inclusiv la birou. Și cum de la petrecerile de final de an nu lipsește tradiționalul Secret Santa, acel moment distractiv în care facem schimb de cadouri, nu putem să nu ne pregătim cu surprize și cadouri pentru colegi. 

Însă alegerea unui cadou perfect pentru colegul tău secret poate fi o provocare, ținând cont că nu știi pentru cine pregătești cadoul. Așa că, am ales 3 idei de cadouri de Crăciun care se potrivesc atât pentru o colegă, cât și pentru un coleg.

Advent calendar, cadoul plin de surprize

Calendarul Advent este mereu o soluție salvatoare când nu știi ce să oferi în dar de Secret Santa. Tot mai multe branduri de beauty, dulciuri, decorațiuni au în oferta lor aceste cadouri minunate care ne încântă pe toți. Ce bucurie mai mare decât să descoperi în fiecare zi o nouă surpriză ascunsă în calendarul advent? Sună minunat, nu-i așa? Și pentru că și nouă ne place nespus de mult această idee, am pregătit pe pagina glo.ro un Advent calendar care te va încânta zi de zi cu noi surprize și oferte marca glo. Un motiv numai bun să te bucuri alături de colegi. 

Cărți cadou, mereu o idee bună de Secret Santa

Cărțile sunt iubite de toată lumea. Cu o carte nu poți să greșești niciodată. Și daca alegi o autobiografie celebră, cu siguranță ai să aduci o mică bucurie în viața celui care primește acest dar. Barack Obama, Nelson Mandela, Matthew Perry, Andre Agassi sunt doar câteva nume de celebrități care au decis să-și povestească viața pe hârtie. Și ce e minunat la astfel de cărți este că ele vin mereu și cu lecții de viață, cu întrebări pe care ne îndeamnă să ni le punem și cu provocarea introspecției (atât de potrivită la final de an). 

Agende și jurnale, cadouri ideale de Secret Santa

Indiferent cât de digitală este lumea în care trăim, agendele și jurnalele vor ocupa mereu un loc important, mai ales în viața de la birou. Așa că, de Secret Santa poți să oferi în dar o agendă sau un jurnal, pe care colegul tă să-și poată nota tot anul toate proiectele minunate pe care urmează să le faceți împreună. Și nu te limita la o simplă agendă. Acum găsești în librării tot felul de modele interesante, care combină dezvoltarea personală cu lista de to do pentru birou. Și uite așa reușești să dai și o notă personală unui cadou aparent banal.

O cafea bună, mereu apreciată la birou

Și pentru că vorbim despre colegii de la birou, nu putem să nu punem pe lista de cadouri și cafeaua. Un pachet de cafea de specialitate, o cana cu un mesaj funny și uite așa ai făcut un cadou perfect de secret santa pentru un coleg. Iar dacă ai și colegi fumători, poți să adaugi și un device glo. Găsești mai multe modele pe glo.ro, în ediții limitate, cu care ai să-i cucerești pe colegi.

Și nu uita că Secret Santa este despre a dărui bucurie. Despre a petrece momente frumoase alături de colegi și despre a celebra anul care se încheie cu recunoștință pentru toate darurile pe care ni le-a adus.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri