(P) glo™ lansează noul dispozitiv hyper+ UNIQ

Data actualizării: Data publicării:
1280x720

glo™ lansează noul dispozitiv hyper+ UNIQ cu laterale inteschimbabile, care oferă utilizatorilor libertatea de a-și controla stilul în orice moment. Noul glo™ hyper+ UNIQ înseamnă 4 dispozitive și 19 laterale colorate, care împreună oferă 76 de combinații creative. Lateralele colorate au fost proiectate cu atenție, formând o gamă diversificată de culori și finisaje pentru a se potrivi oricărui stil.

GET INSPIRED & FIND YOUR glo™

Contraste puternice sau nuanțe subtile? Tu alegi!

Cu noul glo™ hyper+ UNIQ ești liber să-ți controlezi stilul în orice moment. Personalizează-ți dispozitivul cu ajutorul lateralelor colorate interschimbabile și exprimă-te prin combinația de culori preferată.

Tehnologie de ultimă generație & more

Noul dispozitivul vine, pe lângă exteriorul elegant, și cu tehnologie de ultimă generație la interior. Modul BOOST oferă o experiență amplificată la fiecare utilizare, prin simpla apăsare a unui buton. Această funcție încălzește tutunul la o temperatură mai înaltă și oferă o experiență mai intensă. Încălzirea este rapidă — cu funcția BOOST, dispozitivul încălzește tutunul în doar 15 secunde.

dispozitivul glo™ hyper+ UNIQ oferă pentru un dispozitiv încărcat complet până la 20 de sesiuni cu o singură încărcare, dar poate varia în funcție de modul de utilizare.

Alege ofertele care ți se potrivesc și descoperă lumea experiențelor glo™.

Poți comanda noul dispozitiv pe glo.ro și chiar toate cele 19 paneluri interschimbabile pe glo.ro, unde găsești și câteva oferte hyper-speciale.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri