REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Orașul în care oamenii votează la lumina lumânării și a lanternelor

Data publicării:
lumanare mort

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primarul oraşului Curtici, Nicolae Aaniţei, a declarat că o pană de curent afectează jumătate de oraş, începând de la ora 16.40, iar în acea zonă a localităţii se află toate cele cinci secţii de votare, care nu mai au energie electrică.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Potrivit sursei citate, procesul de votare a fost întrerupt complet timp de zece minute. „A durat puţin să ne reorganizăm. Am căutat lanterne şi am aprins lumânări, după care am redeschis cele cinci secţii de votare”, a spus edilul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Şi preşedintele Biroului Electoral Județean Arad, Daniela Munteanu, a declarat că procedura de vot a fost reluată, iar la ora transmiterii acestei știri în continuare nu este curent electric la secţiile de votare din Curtici.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Referitor la această situaţie, ACL Arad a transmis un comunicat de presă în care arată că "în mod dubios, în Curtici s-a întrerupt curentul, iar oamenii nu pot vota".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 "Conducerea Alianţei Creştin Liberale Arad transmite că există toate şansele ca prezenţa foarte mare a românilor la urne, lucru care i-a speriat pe reprezentanţii PSD, să fi contribuit la căderea curentului la Curtici, pentru a se încerca stoparea procesului electoral", spun reprezentanții ACL Arad. 

Primarul oraşului spune că votul nu va mai fi întrerupt, chiar dacă nu se reia alimentarea cu electricitate. Prezența la vot în județul Arad a fost, până la ora 16.00, de 40,65%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri