SRI participă la Angajatori de TOP. Ce locuri de muncă oferă

Data actualizării: Data publicării:
sri angajatori de top

Serviciul Român de Informații participă la târgul de joburi Angajatori de TOP, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni în București.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Informația a fost publicată pe pagina de Facebook a SRI. De asemenea, organizatorii târgului arată, într-un comunicat de presă, că Serviciul va prezenta la Angajatori de TOP oportunități legate de posturi în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic, antiterorism.

Cei care sunt în căutarea unui job și vor să aplice pentru un post în SRI pot vizita standul instituției din cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP București, ce va avea loc vineri și sâmbătă, pe 24-25 martie, la Sala Palatului”, precizează comunicatul.

La Angajatori de TOP participă peste 100 de companii.

SRI nu este singura instituție din domeniul securității care face angajări. Recent, SIE a anunțat că scoate la concurs nu mai puțin de 85 de posturi pentru ofițeri activi, ofițeri specialiști în limbi străine și specialiști IT.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri