Tânărul de 31 de ani care se afla de două luni în comă după o infecție la măsea a murit

Data publicării:
barbat spital
Imagine cu caracter ilustrativ: GettyImages

Bărbatul de 31 de ani aflat în comă indusă de două luni la Spitalul Judeţean Constanţa, internat după o infecție la o măsea, a murit sâmbătă, informează presa locală.

Tânărul a ajuns la unitatea medicală în stare gravă, în urma unei infecţii la măsea. El a suferit ulterior șapte operații la gât și la plămâni.

Familia sa a acuzat săptămâna trecută cadrele medicale că nu l-ar fi îngrijit corespunzător. Atunci, conducerea spitalului a reacționat și anunțat că pentru salvarea pacientului se depun eforturi semnificative. Atunci, SCJU Constanţa arăta că pacientul beneficiase de 47 de zile de îngrijiri medicale, în valoare totală de peste 74.000 de lei.

O rudă a pacientului a scris atunci pe o reţea de socializare că acesta a ajuns la 31 de ani "o legumă" de la o durere de măsea, fiind în comă indusă de două luni, afirmându-se, totodată, că tânărul nu ar fi fost îngrijit corespunzător în spital.

„Cu o durere de măsea a ajuns o legumă. Îţi doresc sănătate, văru, şi să fii puternic. Noi îţi suntem alături şi cu gândul şi cu sufletul. Ne rugăm la Dumnezeu să fii puternic cu puţinele tale puteri. Calarau Ionuţ Marian - 31 ani şi 6 operaţii în nici 23 de zile şi în coma indusă de 2 luni!!!”, se arăta în mesaj.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri