Un bărbat a fost prins beat la volan de două ori, pe aceeași stradă, în doar câteva ore

Data actualizării: Data publicării:
ID175729_INQUAM_Photos_George_Calin
Sursa foto: INQUAM Photo / George Calin

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Giurgiu, căruia îi fusese suspendat permisul după ce a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului, a fost prins la volan câteva ore mai târziu, pe aceeaşi stradă, având din nou o alcoolemie peste limita legală.

"Poliţiştii Biroului Rutier au depistat pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu un bărbat de 70 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. (...) Ulterior, la câteva ore de la incident, tot pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, acelaşi bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice", se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul de 70 de ani este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu dreptul de a conduce suspendat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri