VIDEO Bărbat filmat când abandonează trei cățeluși, într-o comună din Cluj. Polițiștii încearcă să-l găsească

Data publicării:
Bărbat filmat când scoate din portbagaj trei pui de câine și îi abandonează, într-o comună din Cluj.
Bărbat filmat când scoate din portbagaj trei pui de câine și îi abandonează, într-o comună din Cluj. Foto: Captură Facebook

Polițiștii clujeni încearcă să identifice un bărbat care a fost filmat în timp ce abandonează trei pui de câine pe o stradă din comuna Aghireş. Reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor afirmă că nu au mai găsit cățelușii, care, singuri şi dezorientați, au fugit.

În imaginile publicate online de reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor se vede cum un autoturism opreşte, şoferul coboară de la volan, îşi pune mănuşi şi scoate din portbagaj, pe rând, trei pui de câine pe care îi lasă pe stradă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nemernicule! Ai abandonat acum câteva minute aceste suflete la noi în sat crezând că aici nu sunt camere! CJ90RUX un PEUGEOT GRI Bineînţeles ca vei fi contactat de poliţie! Sat Bagara comuna Aghires! Distribuiţi masiv şi vă rog să facem cât mai multă lume reclamaţie la poliţia animalelor!”, este mesajul care însoţeşte imaginile.

Ulterior cei care au postat filmul au precizat că cei trei căţei nu au mai fost găsiţi, pentru că au fugit.

Sâmbătă seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Cluj au anunţat că au demarat verificări pentru identificarea şoferului şi tragerea acestuia la răspundere.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public referitoare la abandonarea unor patrupezi în localitatea Băgara, comuna Aghireş, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Cluj s-au sesizat din oficiu şi au demarat activităţi pentru identificarea bărbatului responsabil şi luarea măsurilor legale împotriva acestuia” a transmis Poliţia judeţeană.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri