VIDEO. „Dorel” lovește și la Deva

Data publicării:
dorel

Aprobată în urmă cu mai puțin de 1 lună de Consiliul Local Deva, construcția chioșcului de informare turistică a început în forță. Muncitorii s-au apucat de treabă și au săpat o groapă cu diametrul de 10 metri pe platforma din fața Cetății, aproape de stația telecabinei. Doar că după ce asfaltul a fost spart, lucrările s-au oprit.

Monna Voinescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva: „În timpul decopertării, s-a constatat că aici există o rețea de canalizare”.

Amănunt care nu a fost luat în calcul de constructori, chiar dacă indiciile erau evidente.

Nici proiectantul lucrării și nici constructorul nu au vrut să ofere informații oficiale. Neoficial însă, constructorul ne-a declarat că muncitorii au săpat acolo unde li s-a spus de la primărie. Localnicii fac haz de necaz.

Localnic: „Arată fain, arată frumos. Domnișoară dragă, la noi nu este o noutate asta, în țară, în toată țara, săpăm azi aici, mâine dincolo și abia a treia oară nimerim locul bun”.

Chioșcul de informare turistică trebuie terminat până în 31 decembrie. Construcția este realizată cu fonduri europene în valoare de 550.000 de lei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri