Video Moment „a la Dorel” pe calea ferată. Un șofer de camion a provocat distrugeri și întârzieri în circulația trenurilor

Data actualizării: Data publicării:
dorel sofer de camion
Din cauza distrugerilor provocate de șofer, trei trenuri și sute de călători au fost afectați. Sursa foto: captură video YouTube / Turnul Sfatului TV

Un șofer de camion a provocat, miercuri după-amiază, distrugeri și întârzieri în lanț pe calea ferată. Bărbatul, care circula cu brațul ridicat al macarelei, a rupt firele de alimentare a trenurilor la o trecere de cale ferată din județul Sibiu. Trei trenuri și sute de călători au fost afectați de incident, au transmis, la scurt timp, reprezentanții CFR Infrastructură, citați de Turnul Sfatului.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13:00, la o trecere de cale ferată dintre Mediaș și Dumbrăveni. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se poate vedea cum un camion dotat cu un braț de macara trece calea ferată cu dublu sens, barierele fiind ridicate. Doar că ridicat era și brațul de macara, astfel încât, în urma trecerii, firele de contact de pe ambele sensuri au fost rupte.

Filmare a fost dată publicității chiar de reprezentanții CFR Infrastructură, care au anunțat că trei trenuri au avut de suferit din cauza distrugerilor.

"Până la remedierea deranjamentului, care necesită înlocuirea liniei de contact pe ambele fire de circulație, între Dumbrăveni și Mediaș, următoarele trenuri de călători vor circula doar pe un singur fir, din ambele sensuri, dublate cu o locomotivă diesel: IR 12734 din stația Mediaș, IR 12735 din stația Dumbrăveni, R 3536 circulă cuplat cu R 2563 din stația Mediaș", au transmis, la scurt timp după incident, reprezentanții CFR Infrastructură.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri