VIDEO Hoț de biciclete, surprins de polițist. Reacția lui a devenit virală

Data actualizării: Data publicării:
hot bicicleta

Un hoț ghinionist a fost prins în fapt tocmai de un polițist aflat în timpul liber. Polițistul a surprins cu telefonul mobil întreaga întâmplare, iar reacția omului a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Crezând că este ferit de ochii oamenilor, hoțul taie liniștit lanțul bicicletei, fără să știe că în spatele lui se află un polițist. Agentul a așteptat ca hoțul să termine treaba, iar când a vrut să plece cu bicicleta l-a luat la întrebări.

Polițist: Ce faci?

Hoț: Îmi iau bicicleta.

Polițist: E bicicleta ta?

Hoț: Da. Da.

Polițist: Cum se face că eu am cheia?

Prins cu minciuna, bărbatul a lăsat bicicleta din mână.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Contactată de ziarul Libertatea, Poliția a declarat că "individul din imagine se află în arest la domiciliu". „La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 10 Poliţie au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către un poliţist aflat în timpul liber, cu privire la faptul că a surprins în flagrant un bărbat, în vârstă de 29 de ani, imediat după ce a tăiat sistemul de asigurare al unei biciclete, pentru a o sustrage," se arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri