VIDEO Klaus Iohannis și Prima Doamnă participă la slujba de Paștele Catolic în Sibiu

Data publicării:
iohannis carmen sibiu
Foto: captură video Digi24

Președintele Klaus Iohannis, însoțit de Prima Doamnă, Carmen Iohannis, participă duminică la Slujba Paștelui Catolic care are loc la biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime" din Sibiu.

Însoțit de prima doamnă a României, Carmen Iohannis, președintele a ajuns la biserică cu puțin timp înainte de începerea slujbei. În fața camerelor, Iohannis a făcut o scurtă urare de „La mulți ani”, transmite publicația locală Turnul Sfatului.

Sâmbătă seară, președintele a participat și la Slujba de Înviere de la Sibiu. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Tuturor creștinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite. Hristos a înviat! zile frumoase, liniștite, cu familia, cu prietenii, iar creștinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă și La mulți ani”, a urat acesta. 

Klaus Iohannis le-a transmis sâmbătă celor care sărbătoresc duminică Paştele ca Învierea Domnului să le aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Totodată, preşedintele a avut un mesaj şi pentru cei care sărbătoresc Floriile. 

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri