Video Tatăl șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, filmat în timp ce gonea pe contrasens: „Las-o mai moale, Mihai! Mă omori!”

Data actualizării: Data publicării:
sofer vitezoman
Tatăl șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, a fost filmat în timp ce mergea cu viteză, pe contrasens. FOTO: Captură video Digi24

Tatăl șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, a fost filmat în timp ce mergea cu viteză pe contrasens.

Mihai Pascu, tatăl tânărului de 19 ani, s-a filmat în timp ce conducea haotic pe o șosea dintr-o localitate.

În mașină se mai afla un bărbat care, în timpul filmării, era speriat și îi spunea bărbatului să „o lase mai moale”.

„La testele adevărate cu Mihai Pascu! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-o, e rău copilot! Las-o mai moale că m-am albit, lasă să se răcească motorul, Las-o dracu că sărim podul ăsta, mor de inimă. Am sărit în aer, mă omori”, spunea copilotul, în timp ce Pascu conducea cu viteză.

Ce spun părinții tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai

Miruna şi Mihai Pascu, părinţii băiatului de 19 ani, au reacţionat printr-un comunicat transmis HotNews.ro, în care spun că încearcă să găsească un echilibru şi să îşi ofere sprijinul pentru tratamentele medicale necesare „pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”.

Ei declară că nu există cuvinte prin care să îşi exprime durerea şi şocul provocate de această tragedie în care fiul lor a fost implicat, că înţeleg că nimic nu poate înlocui un copil.

„Căutăm să găsim un echilibru şi dorim să ne oferim sprijinul şi susţinerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conştienţi de implicaţiile pe care le va avea această tragedie asupra vieţii lui şi nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”, mai afirmă părinţii băiatului de 19 ani, adăugând că sufletul le e pustiit şi că trăiesc o suferinţă fără margini.

Autorul accidentului produs sâmbără dimineaţă în 2 Mai şi soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor trei a fost identificat ca fiind Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani.

Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar. Tatăl băiatului este pasionat de maşini.

Fotografiile de pe contul de Instagram al băiatului îl prezintă cu diverse vestimentaţii, despre care lasă să se înţeleagă că sunt de firmă, sau urcat pe o maşină de teren, în parcarea din faţa Palatului Parlamentului. El apare şi cu un tricou pe care scrie „Drugs are my life”, în condiţiile în care probele prelevate imediat după accident indicau că era sub influenţa mai multor tipuri de droguri.

Băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică, prin decizia Judecătoriei Mangalia. El era conducător auto începător şi îşi luase permisul în luna mai a acestui an.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri