Un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamț, printre victimele incendiului. Bărbatul avea 74 de ani

Data actualizării: Data publicării:
antrenor lupte
Mircea Covătaru se afla internat în secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț când a izbucnit incendiul Foto: stiri-neamt.ro

Un fost mare antrenor de lupte al Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț se află printre victimele incendiului care s-a produs sâmbătă seara, la Spitalul Județean Neamț, în secția ATI. Bărbatul avea 74 de ani, scrie publicația locală stiri-neamt.ro.

Cunoscutul antrenor se afla internat la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul era la terapie intensivă în momentul în care s-a produs tragedia care a ucis zece oameni. 

Potrivit sursei citate, Mircea Covătaru a fost primul antrenor al secției de lupte a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț. 

Citiți textul integral pe Știri-Neamț.ro.

Zece pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, sunt în stare gravă. Încă trei cadre medicale - un medic și două asistente - au primit îngrijiri pentru arsuri, dar starea lor este mai bună și nu necesită internare.

Încă nu se știe de la ce a pornit incendiul, însă flăcările au fost amplificate de instalațiile de oxigen existente în salonul de terapie intensivă.

 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri