Un telefon pierdut la un supermarket din Sebeș și găsit de un alt client a fost furat din spațiul de depozitare al magazinului

Data publicării:
femeie cum pleaca telefon cazut pe asfalt
Clientul își făcuse cumpărăturile și, când să plece spre casă, și-a scăpat telefonul în parcarea magazinului. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un telefon pierdut, duminică, de un client în parcarea unui supermarket din Sebeș a fost găsit și predat reprezentanților magazinului. Până să ajungă proprietarul să-și revendice bunul, telefonul a fost furat de o terță persoană, chiar din spațiul de depozitare. Hoțul a fost prins, iar în cele din urmă telefonul a ajuns la proprietar, scrie Alba24.ro.

Incidentul a avut loc duminică, la un supermarket din Sebeș, județul Alba. Clientul își făcuse cumpărăturile și, când să plece spre casă, și-a scăpat telefonul în parcarea magazinului.

La câteva minute distanță, un alt client a văzut telefonul, l-a luat și l-a predat reprezentanților magazinului. După ce l-au contactat pe proprietar, angajații supermarketului au pus telefonul într-un spațiu de depozitare a bunurilor.

Profitând de neatenția personalului, un bărbat de 48 de ani l-a furat. Când și-au dat seama că telefonul a dispărut spațiul de depozitare a bunurilor, angajații magazinului au sunat la Poliție.

La scurt timp, hoțul a fost identificat. În cele din urmă, telefonul a fost recuperat și restituit proprietarilor, au transmis reprezentanții IPJ Alba, citați de presa locală.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri