VIDEO. „Dorel” de Călărași a asfaltat o baltă. Reacția primăriei după lucrarea făcută de mântuială

Data publicării:
asfalt

O filmare în care mai mulți muncitori de la Serviciul Public de Pavaje și Spații Verzi „asfaltează” o baltă, în Călărași, a devenit virală pe rețelele de socializare. Mai mulți cititori ne-au semnalat că muncitorii au făcut o treabă de mântuială, cu toate că astfel de lucrări sunt plătite din bani publici.

În imagini se vede cum muncitorii toarnă asfalt peste o baltă plină cu apă și noroi, din mijlocul străzii. Încearcă apoi, fără succes, să întindă asfaltul fierbinte, consideră că și-au terminat treaba și pleacă.

„În legătură cu aspectele semnalate în spațiul virtual, în cursul zilei de astăzi, cu privire la modul defectuos în care și-a desfășurat activitatea o echipa de asfaltare a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a dat o dispoziție viceprimarului Viorel Ivanciu de a identifica, împreună cu conducerea SPPSV, măsurile disciplinare care se impun. În acest moment se poartă discuții cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu prezentarea acestor măsuri disciplinare și dorim sa punctăm faptul că ceea ce s-a întâmplat nu caracterizează întregul colectiv al Serviciului Public Pavaje Spații Verzi”, a transmis Primăria Municipiului Călărași.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri