VIDEO. Imagini virale cu statuile a 3 cai în mărime naturală pe acoperișul unei case. Localitatea în care poate fi admirată construcția

Data actualizării: Data publicării:
statuile a 3 cai pe acoperisul unei case
Un clip video în care apar trei cai în mărime naturală amplasați pe acoperișul unei case a devenit viral pe rețelele sociale.

Un clip video în care apar trei cai în mărime naturală amplasați pe acoperișul unei case a devenit viral pe rețelele sociale. Comuna în care se află construcția este cunoscută pentru palatele ridicate de cei care trăiesc din ajutor social.

Dana Costache, jurnalist Digi24: Comuna Calvini, situată în nord-vestul județului Buzău, la limita cu județul Prahova a devenit subiect de discuție pe rețelele sociale.

Nu se discută despre hărnicia localnicilor, ci despre o casă care atrage atenția celor care trec prin comună pe drumul județean.

Este vorba despre o casă care are montate pe acoperiș trei statui în mărime naturală a trei cai. Primele imagini cu această casă au apărut în urmă cu un an, însă atunci „palatul” nu era finalizat. Între timp, proprietarul a e reușit să termine construcția, iar acum cei 3 cai pot fi admirați în toată splendoarea lor.

Comuna Calvini este recunoscută pentru „palatele” ridicate de localnicii care trăiesc în special din ajutoarele sociale.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri