VIDEO. La plimbare cu taxiul prin Parcul Cișmigiu. Imaginile revoltătoare surprinse în Capitală

Data publicării:
masina

Imagini revoltătoare surprinse în București, în Parcul Cișmigiu, în acest weekend. Un taxi se plimbă pe aleile înguste din parc, pe care, în mod normal, mașinile nu au voie să intre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Revoluțiile duamnei nu mai contenesc în București. Iată ceva ce eu nu am mai văzut, recunosc! Aseară, prin parcul Cișmigiu, un taxiu trecea. Este fantastic cum tot ce nu puteam nici măcar să ne imaginăm că e posibil, se întâmplă în acest mandat. Un taxi a trecut prin parcul Cismigiu aseară.”, a scris o tânără pe Facebook.

Amenzile pentru șoferii care intră cu mașinile în zonele pietonale în care accesul autoturismelor este interzis riscă amenzi și de 2.500 de lei.

Anul trecut, în Timișoara, un șofer a fost amendat cu 2.235 lei, după cea intrat cu mașina în zona pietonală din centrul orașului și a înjurat trecătorii, în timp ce făcea Live pe Facebook. El a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri