Video Câine salvat de pompieri după o intervenție la un incendiu. „I-au făcut masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit”

Data publicării:
câine salvat de pompieri în Constanța
Foto: Facebook/IGSU

Pompierii constănțeni au salvat un câine după o intervenție la un incendiu la un apartament din localitate. Pompierii i-au făcut câinelui masaj cardiac și i-au administrat oxigen până când acesta și-a revenit complet.

Dintr-o înregistrare video, publicată pe rețelele sociale de IGSU, se vede cum trei pompieri stau în jurul câinelui în timp ce îi administrează oxigen.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Pentru salvatori, fiecare viață salvată contează! Astăzi, pompierii constănțeni au intervenit la un incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament. După ce au evacuat un bărbat cu o ușoară intoxicație, l-au găsit și pe Rio. Micuțul patruped nu mai respira. Paramedicii i-au făcut inițial masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a IGSU.

Conform pompierilor, atât câinele Rio, cât și stăpânul său „sunt în afara oricărui pericol”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri