Cântărețul de trap Gheboasă, cercetat într-un dosar de trafic de droguri. El ar fi fost prins pe stradă cu marijuana

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2023-08-08 221707
Gabriel Gavriș, trapperul cunoscut ca Gheboasă. Foto: captură video Untold

Cântărețul de trap Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriş, a fost audiat vineri seară de procurorii DIICOT Dâmbovița, într-un dosar de trafic de droguri.  

El ar fi fost prins cu marijuana asupra sa, pentru consum propriu, pe Bulevardul Timișoarei, din Capitală, potrivit unor surse judiciare. 

El ar fi dat declarații într-un dosar în care poliţiştii și anchetatorii DIICOT au făcut vineri mai multe percheziţii domiciliare, în timpul cărora au ridicat resturi de țigarete confecționate artizanal şi mai multe probe.

Potrivit acelorași surse, Gheboasă ar face parte dintr-o grupare de dealeri care vindeau droguri minorilor, fiind supravegheat într-un dosar privind o rețea care vindea canabis elevilor, în jurul școlilor. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de “deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu” și riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În cazul lui, procurorul va dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea lui de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, iar în funcție de concluziile acestui raport, în termen de 5 zile, procurorul dispune, cu acordul consumatorului, includerea acestuia în programul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.

Patru persoane au fost reținute după percheziții, cercetările fiind efectuate pentru trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada iulie 2020  – februarie 2024, acuzații au vândut sau au oferit gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori din București și Dâmbovița.

Poliţiştii au făcut vineri mai multe percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri. Cântărețul de trap Gheboasă a fost si el audiat de procurori. FOTO: DIICOT
Poliţiştii au făcut vineri mai multe percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri. Cântărețul de trap Gheboasă a fost si el audiat de procurori. FOTO: DIICOT

Procurorii spun că suspecții și-ar fi creat o rețea stabilă de clienți cărora le vindeau droguri de risc cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se stradal.

"La perchezițiile domiciliare efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, față de un suspect sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Acesta a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile", potrivit DIICOT.

Cântărețul de trap care a stârnit numeroase controverse după ce, la festivalul Electric Castle din 2023, a interpretat versuri jignitoare la adresa femeilor. Gheboasa are melodii obscene și care îndeamnă la consumul de droguri. El este invitat frecvent la balurile bobocilor unde este plătit pentru prestația sa cu peste 5.000 de euro.  

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri