Video Circulaţia pe autostrada A1 a fost închisă din cauza viscolului pe o porțiune de 68 de kilometri

Data publicării:
A1_1
Circulația a fost închisă pe o porțiune din A1 din cauza viscolului. Foto: Faceboo/CNAIR

Circulaţia rutieră a fost închisă sâmbătă seara, din cauza viscolului, pe autostrada A1, între Cunţa şi Boiţa, o porțiune de 68 de kilometri de pe raza județului Sibiu, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit companiei de drumuri, ninsoarea abundentă și viscolul au redus vizibilitatea pe autostradă la 10 - 15 metri. Astfel, tronsonul de autostradă dintre kilometrii 224 și 292 a fost închis circulației.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Precizăm ca vizibilitatea redusă face imposibilă acţiunea utilajelor de deszăpezire, dar acestea vor acţiona pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă imediat ce condiţiile meteorologice o vor permite", menţionează CNAIR.

De asemenea, din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 00:00, se închidă circulaţia pe DN 2 (Mărăcineni - Focşani), între kilometrii 147 și 152, pe DN 22 (Râmnicu Sărat - Grădiştea), între kilometrii 2 și 30 și DN 2B (Buzău - Vizireni, limită judeţ Brăila), între kilometrii 9 și 38, pe raza judeţului Buzău.

"Menţionăm că pentru a evita blocajele in trafic, vom organiza tranzitarea zonelor cu probleme, dacă este cazul, în coloane însoţite de autovehicule ale CNAIR şi Poliţiei Rutiere", subliniază reprezentanţii CNAIR.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri