Video&Foto Doi copii au fost filmați în timp ce se joacă pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești. Părinții lor au fost amendați

Data actualizării: Data publicării:
copii pe bloc cluj
Imaginile cu cei doi copii pe acoperiș au fost filmate pe strada Florilor din Florești, județul Cluj. Sursa foto: colaj Știri de Cluj

Doi copii au fost surprinși în timp ce se jucau pe acoperișul de țiglă al unui bloc cu 4 etaje din Florești. Un martor a filmat momentul și a sunat apoi la 112 pentru a cere ajutor polițiștilor. Din fericire, niciunul dintre micuți nu a fost rănit, scrie Știri de Cluj. Părinții celor doi copii au fost amendați cu 500 de lei. 

ACTUALIZARE

„La data de 17 mai 2023, în jurul orei 17:25, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe acoperișul unui complex de locuințe, situat în localitatea Florești, au fost observați doi copii care se plimbau, existând riscul ca aceștia să fie expuși unui pericol iminent. În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări în zona indicată, dar la momentul respectiv, copiii nu se mai aflau pe acoperișul clădirii. Au constatat că este vorba despre 2 minori cu vârste de  9 și 12 ani, care se aflau singuri în interiorul unui apartament, prevăzut cu ferestre spre acoperișul imobilului. S-a luat legătura cu reprezentantul legal al acestora, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei, în temeiul Legii 61/1991”, transmite IPJ Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Secvențele greu de privit au fost filmat pe strada Florilor din Florești, județul Cluj. În imaginile surprinse de un localnic se vede cum cei doi copii, fată și băiat, se plimbă nestingheriți pe acoperișul de țiglă al blocului cu 4 nivele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este clar cum au reușit cei doi puști să urce pe acoperișul blocului. La un moment dat, fata s-a apropiat foarte mult de margine și s-a uitat în jos, fără niciun fel de teamă, scrie sursa citată.

copii pe bloc floresti
Sursa foto: Știri de Cluj

Potrivit informațiilor din presa locală, nu ar fi prima dată când cei doi copii se plimbă pe bloc, în ciuda apelurilor repetate de la Poliție. Conform legii, asociația de locatari are obligația de a securiza accesul pe imobil, pentru a se evita producerea de accidente. Din fericire, în acest caz totul s-a terminat cu bine, iar copiii au coborât de pe bloc în siguranță.  

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri