Doi frați s-au luat la bătaie în curtea firmei la care sunt patroni. Ca să-i oprească, tatăl lor a folosit spray lacrimogen

Data publicării:
pumn barbat bataie
Credit foto: Guliver/Getty Images

Doi frați, patroni la aceeași firmă, s-au luat la bătaie chiar sub ochii angajaților. Ca să îi oprească, tatăl lor a folosit spray lacrimogen. Incidentul a avut loc în Carei, iar în baza certificatului medico-legal obținut de victimă, instanța a emis un ordin de protecție pentru victimă pe o perioadă de 3 luni, scrie Opinia de Carei.

Incidentul a avut loc pe 28 iulie 2023, în jurul orei 14:00, în curtea unei firme din Carei, județul Satu Mare. Potrivit martorilor, agresorul a venit nervos la muncă și a întrebat de fratele său, care nu ajunsese încă.

L-a așteptat în curtea societății comerciale și, când acesta a venit și a coborât din mașină, fără niciun fel de discuții, agresorul a tăbărât peste el cu o ploaie de pumni la nivelul feței, până l-a lăsat inconștient.

Martor la bătaia dintre copiii săi, tatăl l-a atacat pe fratele agresor cu spray iritant-lacrimogen. Potrivit certificatului medico-legal, bărbatul agresat prezenta leziuni traumatice care aveau nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În urma incidentului, poliția a emis un ordin temporar de protecție, pe care instanța l-a prelungit recent.

Neînțelegerile între cei doi frați sunt mai vechi, scrie sursa citată. La începutul lunii iulie, înainte de bătaia din curtea firmei, agresorul și-ar fi strâns de gât fratele. Totul ar fi pornit de la acțiunile pe care cei doi le dețin în cotă egală, de 50%, în firmă.

Ordinul de protecție a fost prelungit de instanță pentru o perioadă de 3 luni, timp în care agresorul este obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de fratele său și de locul acestuia de muncă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri