Bătaia din Constanța a pornit de la o melodie. Agresorul s-a supărat că prietenii lui, cu care băuse, nu i-au dat telefonul

Data publicării:
ambulanta pe o strada din constanta dupa o bataie
O femeie şi un bărbat au ajuns la spital după ce au fost bătuți pe o stradă din Constanța. FOTO: Captură Digi24

Bătaia de miercuri seara, din Constanța, a pornit de la o melodie. Un individ și-a bătut prietenii, nervos că nu i-a fost dat telefonul să schimbe piesa care rula. Victimele au ajuns la spital, iar agresorul la audieri.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au oferit, joi, mai multe detalii despre incidentul de miercuri seara de pe bulevardul Tomis din municipiu. 

În cauză este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, care se cunoşteau între ele şi între care ar fi avut loc un conflict spontan, pe motiv că persoanele vătămate nu i-ar fi restituit un telefon mobil bărbatului bănuit de comiterea faptei, pentru ca acesta să schimbe melodia care se derula în acel moment. În urma transportării la spital şi consultării de specialitate, s-a constatat că agresiunea fizică a fost minoră, motiv pentru care persoanele vătămate nu au rămas internate”, au precizat poliţiştii, citați de News.ro.

Până în prezent nu a fost depusă plângere. Polițiștii spun că aceasta este necesară în cazul infracţiunii de lovire sau alte violenţe, înainte de a fi luate orice fel de măsuri în cauză.

De asemenea, nu a fost depus certificatul medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale şi în funcţie de care se face încadrarea juridică a faptei”, a precizat sursa citată.

O femeie şi un bărbat au ajuns la spital, miercuri seară, după ce au fost agresaţi pe un bulevard din Constanţa, de un bărbat, în urma unui conflict spontan. Agresorul, în vârstă de 37 de ani, se află în custodia Poliţiei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri