(P) Oferta de Black Friday la LINK Academy și BusinessAcademy: 2 programe la preț de 1

Data actualizării: Data publicării:
business academy

V-ați gândit cum să dobândiți cunoștințe noi cu care să vă începeți sau să vă îmbunătăți cariera? Dacă da, cu siguranță ați trecut prin dilema: „Ce ar fi mai bine să învăț?” „Să învăț design sau să mă orientez spre programare?” „Ce ar fi mai bine să aleg, PR-ul sau marketingul?”

 

V-ați gândit cum să dobândiți cunoștințe noi cu care să vă începeți sau să vă îmbunătăți cariera? Dacă da, cu siguranță ați trecut prin dilema: „Ce ar fi mai bine să învăț?” „Să învăț design sau să mă orientez spre programare?” „Ce ar fi mai bine să aleg, PR-ul sau marketingul?”Dar, v-ați gândit să le studiați pe amândouă?

Jucați inteligent și treceți la un nivel superior!

LINK Academy și BusinessAcademy au lansat oferta de Black Friday, eveniment cunoscut în întreaga lume pentru marile reduceri aplicate.

Prin intermediul acestei oferte unice, toți cei interesați, care se înscriu la școlarizarea de un an de zile, pe lângă programul ales, vor putea să frecventeze anul următor încă unul în cadrul instituției, complet gratuit. Deci, veți primi 2 programe – dintre care veți plăti doar unul, și asta la prețul redus al perioadei de înscriere din toamnă.

Oferta este valabilă doar între 23-25 noiembrie, așa că acționați imediat și profitați de ocazia de a deveni un expert de succes în mai multe domenii foarte actuale.

Înscrieți-vă și profitați de această ofertă specială de la LINK Academy sau de beneficiile oferite de BusinessAcademy valabile până pe 25 noiembrie.

Combinați cunoștințele și asigurați-vă succesul

Recunoscând dorința și nevoia cursanților de a se înscrie la mai multe programe pentru a obține cunoștințe din mai multe domenii de afaceri solicitate, LINK Academy și BusinessAcademy profită de Black Friday și o transformă într-o ocazie excelentă de a oferi cursanților exact ceea ce își doresc.

Foarte des, designerii grafici au nevoie de abilități suplimentare de modelare și animație 3D, iar designerii web în general vor să se perfecționeze în programare PHP. Pe de altă parte, pe lângă abilitățile IT de specialitate, programatorii au nevoie și de abilități de administrare a proiectelor IT și IT business.

Pe lângă combinațiile menționate, LINK Academy și BusinessAcademy mai recomandă:

● Enterpreneurship + Project Management
● Microsoft Administration + Network Administration
● Design Web + Programare PHP
● Print and Graphic Design + Computer Aided Design (CAD)
● Cambridge Business Program + International Business
● Java Development + Software Development

Despre aceste programe puteți afla mai multe pe site-urile LINK Academy și BusinessAcademy.

Abilități care vă aduc câștiguri foarte bune

În timp ce mulți, deși muncesc din greu, nu își pot permite decât lucrurile de bază, alții, care au înțeles rentabilitatea abilităților IT moderne, de afaceri și internet, nu au aceste probleme. Salariul mediu al unui programator este în jur de 6100 de lei pe lună. Venituri similare au și antreprenorii, designerii și managerii PR.

Ca să ocupați astfel de poziții, aveți nevoie de abilități pe care să le aplicați în practică. Iar, la LINK Academy și BusinessAcademy puteți dobândi astfel de cunoștințe pe care le puteți aplica concret la job.

La LINK Academy vă puteți perfecționa pentru cele mai solicitate profesii din IT: învățați și dezvoltați tehnici reale de programare, administrare IT, design și folosire a instrumentelor software cu suport constant din partea unor experți recunoscuți. La fel, la BusinessAcademy obțineți abilități de afaceri, cunoștințe și resurse pe care le puteți aplica în practică și cu care puteți câștiga imediat.

Ambele instituții sunt autorizate de Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge și de alte companii și organizații de top din domeniile IT și business, ca Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute, HRC Institute, CMI etc.

Vă reamintim, oferta de Black Friday este valabilă în perioada 23-25 noiembrie. Doar în această perioadă vă puteți înscrie la 2 programe la LINK Academy sau BusinessAcademy la preț de 1. Înscrieți-vă dacă vreți să vă perfecționați în mai multe domenii IT sau să vă dezvoltați propriile abilități de afaceri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri