Airbnb introduce opțiunea așteptată de toți utilizatorii

Data publicării:
casa airbnb cazare
Foto: Shutterstock

Platforma Airbnb pentru închirierea camerelor sau apartamentelor pe termen scurt face un pas în față pentru a atrage mai mulți clienți și le va permite acestora să împartă costurile, relatează CNN.

casa airbnb cazare
FOTO: Shutterstock

Clienții Airbnb își vor putea împărți cheltuielile cu cazarea într-o listă în care se pot afla maximum 16 persoane. Înainte, costurile puteau fi achitate de o singură persoană, în momentul în care se făcea rezervarea.

Plata va fi împărțită automat la lista de prieteni cu care mergi în vacanță, însă platforma Airbnb va oferi și opțiunea de a plăti și alte persoane. Anul trecut, CEO-ul companiei, Brian Chesky, i-a întrebat pe Twitter pe utilizatorii Airbnb ce opțiune și-ar dori să aibă la dispoziție atunci când fac rezervări, iar împărțitul costurilor a fost prima solicitare.

Opțiunea este disponibilă de marți, în toată lumea, mai puțin în India și China.

Airbnb este companie americană înfiinţată în 2008, care deţine o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar. Compania deţine un serviciu de închirieri de 600.000 de listări în peste 190 de ţări.

În august 2014, compania era evaluată la 10 miliarde de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri