(P) Schimbați-vă viața în 2021: Înscrieți-vă la LINK Academy la cel mai mic preț

Data actualizării: Data publicării:
LA_NY_1

Probabil că niciodată până acum nu ne-am bucurat atât de mult de sfârșitul unui an calendaristic! Nici nu este de mirare, 2020 ne-a adus multe probleme și griji, a stricat multe planuri și ne-a schimbat radical modul de viață. Probabil că niciodată până acum nu ne-am bucurat atât de mult de sfârșitul unui an calendaristic! Nici nu este de mirare, 2020 ne-a adus multe probleme și griji, a stricat multe planuri și ne-a schimbat radical modul de viață. 

Acum este momentul potrivit să profitați de energia pozitivă de sărbătoare și să luați noi decizii care vor ajuta ca următoarele 12 luni să fie semnificativ diferite și mai de calitate decât anul acesta. 

Aici vă poate ajuta și LINK Academy, care, de Anul Nou, oferă o reducere de 40% la toate programele de școlarizare pentru cele mai căutate și cele mai bine plătite joburi în IT.

Profită de noul an ca să-ți creezi șansa pentru succes în industria IT

Noul an începe cu o ofertă care poate fi cea mai bună decizie pe care ați luat-o.

LINK Academy oferă până pe 7 ianuarie înscrierea la cel mai mic preț pe parcursul anului, așadar puteți începeți școlarizarea pe un an de zile pentru unul dintre cele mai bine plătite joburi în IT cu doar 1.199 EUR sau 68 EUR pe lună pentru plata în rate. 

Dacă vă interesează domeniul IT, aceasta este șansa unică de a vă schimba viața în 2021, de a vă asigura succesul și de a dobândi abilitățile pentru jobul și salariul dorit.

Dobândiți abilitățile care vă vor asigura jobul în domeniul IT

Deja de câțiva ani, sectorul IT este considerat domeniul în care se găsește cel mai repede un job, iar ultimele cercetări spun că acest trend va continua și în viitor – creșterea realizată este de chiar 210% de angajări în sectorul IT în ultimii ani. Astfel, cererea de experți în IT și cadru de calitate crește în mod constant, așadar și salariile sunt tot mai mari – salariul mediu de expert în IT din regiune este și de 1.500 EUR.  

Totuși, la alegerea carierei este foarte important să vă gândiți și care domeniu IT corespunde cel mai mult intereselor voastre pentru ca, pe lângă un salariu foarte bun și șansa de a găsi ușor un job, de fapt, să vă și placă ceea ce lucrați. 

Oferta de Anul Nou la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a începe crearea unei cariere de succes în condiții speciale într-unul dintre cele 6 domenii IT principale: programare, design și multimedia, administrare de rețea, IT business, Design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile. 

Școlarizându-vă la unul dintre aceste programe vă veți dezvolta abilitățile care vă vor oferi posibilitatea de a vă ocupa de scrierea codurilor de programare în mod profesional, de administrarea rețelelor de calculator sau de crearea aplicațiilor mobile, care, în prezent, sunt de nelipsit din viața noastră. Pe lângă acest lucru, puteți lucra și la crearea obiectelor 3D și la alte soluții grafice sau coordonarea proiectelor IT, crearea campaniilor de marketing online etc. Voi trebuie să alegeți departamentul în care vă descurcați cel mai bine și în mai puțin de un an de la începerea școlarizării să deveniți expert calificat, care face parte din industria aflată în perpetuă dezvoltare. 

Certificate internaționale ca și dovadă a cunoștințelor voastre 

Școlarizarea la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a dobândi câteva din cele mai prestigioase certificate din domeniul în care v-ați perfecționat. Astfel obțineți dovada pentru cunoștințele asimilate și veți deveni expert calificat care se va deosebi rapid de concurență și va obține jobul dorit. 

Puteți ajunge la certificate recunoscute pe plan internațional care vor reprezenta referința voastră pentru o carieră de succes, deoarece LINK Academy lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu instituții și companii IT de top.  Microsoft, Adobe, Oracle, Zend sau Departamentul pentru Examinări Internaționale Cambridge University – acestea sunt doar câteva dintre adresele de la care puteți primi certificatul recunoscut după examenele promovate. 

Cunoștințele dobândite de către cursanți la LINK Academy nu sunt doar practice și de calitate, ci și complexe. Datorită acestui fapt, mulți cursanți din țară și din regiune, dar și din 120 de țări și-au început carierele de succes. De aceea, dacă vă gândiți la o carieră bine plătită și atractivă, acum este momentul potrivit să faceți primul pas și să obțineți în mai puțin de un an cunoștințele și abilitățile care vă vor pregăti pentru rolul vostru în lumea IT de perspectivă. 

Înscrieți-vă cât mai repede! Numărul de locuri este limitat 

Noul an este cea mai bună șansă de a trage linia și de a face ceva pentru voi. Timpul vă va arăta că școlarizarea la LINK Academy este cea mai bună mutare pe care o puteți face în acest moment. Mutarea care vă va schimba viața. 

Să reamintim, oferta pentru înscrierea la LINK Academy la cele mai mici prețuri durează doar până pe 7 ianuarie, iar numărul de locuri este limitat. De aceea, înscrieți-vă cât mai repede la acest link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri