Protestele transportatorilor și fermierilor blochează puctele de trecere a frontierei. Cel mai aglomerat este la Petea

Data publicării:
punct frontieră petea
Captură foto politiadefrontiera.ro/ro/traficonline

Şoferii de camioane au de aşteptat între 90 şi 330 de minute, pe sensul de ieşire din ţară, în punctele de trecere a frontierei spre Ungaria. Cel mai aglomerat Punct de Trecere a Frontierei este Petea, în judeţul Satu Mare. La Siret, sensul de intrare este blocat din cauza protestului transportatorilor şi al fermierilor, transmite News.ro.

Din cauza numărului mare de maşini prezente la control, la Petea, pe sensul de ieşire din ţară, camioanele aşteaptă 330 de minute, potrivit Trafic Online al Poliţiei de Frontieră. Aici sunt disponibile două artere pe sensul spre Ungaria.

La Borş II, în judeţul Bihor, timpul de aşteptare pe sensul de ieşire, tot la camioane, este de 140 de minute, fiind disponibile două artere. Punctul de trecere a frontierei de aici s-a aglomerat din cauza faptului că autorităţile maghiare nu au personal suficient pentru controlul de frontieră. La Borş I timpul de aşteptare este de 110 minute.

În judeţul Arad, la Vărşand camioanele aşteaptă cel mai puţin, respectiv 90 de minute, în timp ce la Nădlac I şi Nădlac II timpul de aşteptare este de 120 minute. La Nădlac II sunt disponibile 4 artere pentru camioanele care ies din ţară, iar coada este de 5 kilometri.

Totodată, potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, luni seară este blocat sensul de intrare pentru camioane de la PTF Siret, din cauza protestului transportatorilor şi al fermierilor.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri