Video S-a deschis circulația pe prima bucată din Autostrada de Centură a Capitalei

Data publicării:
autostrada a0
Lotul a fost inaugurat cu șapte luni mai devreme. Foto: Captură video

Prima bucată din autostrada de Centură a Capitalei A0 a fost deschisă, miercuri, circulației. Construcţia efectivă a lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 şi a fost finalizată cu 7 luni mai devreme faţă de termenul contractual.

„S-a deschis circulația pe primul Lot din Autostrada de Centură a Capitalei (#A0)! De astăzi se poate circula pe aproximativ 10 km din cei 19 km construiți ai A0 Nord (între DN1 și A3). După finalizarea legăturii cu Lotul 3, se va putea circula, anul viitor, pe 21 de km între DN1 și DN2. Construcția celor 19 km a costat 831,92 milioane de lei (fără TVA) și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme. Asocierea de constructori români a început lucrările în august 2022 și avea termen contractual de finalizare în iunie 2024”, a scris pe Facebook ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Asocierea de firme româneşti, SC SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL, a avut la dispoziţie 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT).

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri