Vedetele cu cele mai mari câştiguri. Madonna și Steven Spielberg, pe primele locuri în topul Forbes

Data publicării:
steven spielberg afp

La 55 de ani, Madonna rămâne un nume greu pe scena muzicală a lumii. Drept dovadă, cântăreaţa americană este celebritatea cu cele mai mari câştiguri. Ea a obţinut în ultimul an nu mai puţin de 125 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a sumei provine din turneul MDNA Tour, dar şi din colecţiile Madonnei de haine, parfumuri şi alte investiţii.

Locul al doilea în topul Forbes este ocupat de regizorul Steven Spielberg, al cărui film "Lincoln" a avut un mare succes în cinematografe, deşi a pierdut cursa pentru un premiu Oscar.

Steven Spielberg a avut câştiguri de 100 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013, bani care provin şi din difuzarea unor filme mai vechi ale regizorului.

Autoarea seriei "50 Shades of Grey", E.L. James, alături de vedeta radio Howard Stern şi producătorul muzical şi TV Simon Cowell ocupă poziţia a treia a topului Forbes, cu câştiguri de 95 de milioane de dolari în ultimul an.

În clasament mai apar scriitorul James Patterson, care potrivit Forbes este cel mai bine vândut autor din toate timpurile, comentatorul politic Glenn Beck, regizorul Michael Bay, producătorul de cinema Jerry Bruckheimer şi cântăreaţa Lady Gaga, cu venituri de 80 de milioane de dolari, anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri