Video Alertă cu bombă la Palatul Versailles. Muzeul a fost evacuat

Data actualizării: Data publicării:
palatul versailles evacuat
Încă o alertă cu bombă la Versailles. FOTO: Profimedia Images

Palatul Versailles a fost evacuat din nou, sâmbătă după-masă, după o nouă amenințare cu bombă. Este a șasea alertă de acest tip în ultimele șapte zile.

Alin Borcea, jurnalist Digi24: „O nouă alertă cu bombă a venit în urmă cu scurt timp la una dintre cele mai importante destinații turistice pentru francezi.  Autoritățile au decis să evacueze întregul palat, toți turiștii au fost scoși din clădire și toți angajații până când se fac verificări. Nu știm deocamdată dacă acestea se vor termina înainte de încheierea programului de vizitare. Așadar, Palatul Versailles ar putea rămâne închis toată ziua”. 

„Din motive de securitate, Palatul Versailles evacuează vizitatorii şi se va redeschide după efectuarea de verificări. Vă mulţumim pentru înţelegere”, este mesajul postat pe contul X al palatului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este pentru a șasea oară când Palatul Versailles se închide, începând de sâmbăta trecută. Zona a fost evacuată și închisă sâmbătă, marți, miercuri, joi și vineri din aceleași motive. Un bărbat a fost arestat vineri dimineață în cadrul anchetei deschise după amenințarea cu bombă de joi.

Franța a intrat de o săptămână în cea mai înaltă stare de alertă antiteroristă.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri