Video Biden către Xi Jinping: Ce mașină frumoasă aveți, seamănă cu acel Cadillac parcat acolo

Data actualizării: Data publicării:
U.S. CALIFORNIA XI JINPING BIDEN MEETING
Joe Biden i-a admirat mașina lui Xi Jinping. Foto: Profimedia Images

Joe Biden și Xi Jinping au discutat aproape patru ore despre relația dintre cele două state, în cadrul unei înâlniri care a avut scopul de a reduce tensiunile dintre cele două superputeri. Printre momentele împărtășite pe scară largă de la întâlnirea lor, a apărut un videoclip viral în care președintele Biden admiră mașina președintelui chinez Xi Jinping. „Ce mașină frumoasă aveți!” a exclamat Biden când a văzut mașina lui Xi.

Xi Jinping și-a adus mașina prezidențială în SUA, un sedan construit la comandă de marca chinezească Hongqi. Modelul L5 este în prezent cea mai scumpă mașină chinezească produsă vreodată.

„Ce mașină frumoasă aveți!” a exclamat Biden când a văzut mașina lui Xi, la care Xi i-a menționat în chineză că este mașina sa prezidențială. Biden, la rândul său, a început să discute despre propria sa mașină, în timp ce un traducător îi transmitea președintelui Xi observațiile sale în chineză.

În timp ce se ținea de mână cu președintele chinez și poza în fața mașinii lui Xi, președintele Biden a menționat: „Seamănă cu acel Cadillac parcat acolo. Știi cum se numește mașina aceea? Bestia”. 

În timp ce traducător îi transmitea ce spune președintele american, Xi Jinping a râs și și-a luat rămas bun de la Biden.

Citește și La scurt timp după o întâlnire istorică, Joe Biden l-a făcut „dictator” pe Xi Jinping. Reacția Chinei

Editor : A.R. | R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri