Video Cum a ajuns un bărbat să fie singurul pasager al unui avion de linie. Imaginile în care petrece cu echipajul au devenit virale

Data publicării:
Un bărbat al cărui avion a întârziat 18 ore a rămas singurul pasager al cursei
Un bărbat al cărui avion a întârziat 18 ore a rămas singurul pasager al cursei. Foto: captură TikTok

Un bărbat al cărui avion a întârziat 18 ore a rămas singurul pasager al cursei, după ce toți ceilalți călători au preferat să meargă cu alte zboruri. Phil Stringer a fost răsplătit pentru răbdarea lui cu un loc la clasa întâi și o petrecere privată cu echipajul, relatează Business Insider.

Phil Stringer, un agent imobiliar încerca să se întoarcă acasă din Oklahoma City în Charlotte, Carolina de Nord, a filmat totul și a postat imaginile pe TikTok. Postarea lui a fost vizualizată de peste 3 milioane de ori în mai puțin de o zi. Între timp, a făcut peste 5,6 milioane de vizualizări.

@phil.stringer

 

♬ Makeba

Stringer a povestit că zborul său cu American Airlines era programat să plece la 6:20 a.m. duminică, dar a fost amânat de mai multe ori din cauza unor probleme tehnice. Inițial. Avionul era plin, dar Stringer nu și-a dat seama că ceilalți pasageri și-au făcut rezervări la alte curse aeriene.

Când avionul a primit undă verde să decoleze în sfârșit, la miezul nopții, Stringer a ajuns la poartă, dar nimeni nu era acolo.

Am întrebat: „S-a îmbarcat deja toată lumea?”, iar însoțitorul de bord a spus: „Nu, ești singurul pasager””, a pvestit el.

Stringer s-a simțit jenat că personalul a fost chemat să lucreze doar pentru el, deoarece era foarte târziu.

„Mi-am cerut scuze de vreo 400 de ori”, a spus el, adăugând că a încercat să-și schimbe zborul de mai multe ori, dar aceasta era singura cursă cu care putea să ajungă acasă.

„M-au cam tachinat: „Serios, frate, nu puteai să pleci câteva ore mai târziu?””, a adăugat el.

Totuși, în ciuda întârzierii, călătoria a fost de vis. După cum se vede în imaginile devenite virale, echipajul i-a permis lui Stringer să stea oriunde vrea și l-a servit cu orice băutură sau fel mâncare și-a dorit. Bărbatul a spus că au râs și au glumit tot timpul zborului și, în cele din urmă, au făcut schimb de numere de tefefon.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri