Ed Sheeran a anunțat că a devenit tată. Fetița lui se numește Lyra Antarctica

Data publicării:
Ed Sheeran
Ed Sheeran. Imagine cu caracter ilustrativ. FOTO: Getty Images

Ed Sheeran și soția lui Cherry Seaborn au anunțat nașterea primului lor copil - o fetiță pe care au botezat-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Cântărețul a spus într-un mesaj postat pe Instagram că el și soția lui sunt în al nouălea cer de când s-a născut fetița lor, relatează BBC NEWS.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ed a postat pe Instagram o fotografie cu o păturică şi o pereche de şosete pentru bebeluși, alături de mesajul: „Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă”.

Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, și Cherry Seaborn s-au căsătorit anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri