Video „Este pur și simplu un carnagiu”. Ucrainenii au lansat bombe cu dispersie asupra unui grup de militari ruși surprinși în câmp deschis

Data publicării:
Militari ruși surprinși de artileria ucraineană lângă Urojaine, Donețk
Militari ruși surprinși de artileria ucraineană lângă Urojaine, Donețk. Captură foto: Twitter/Tendar

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat pe rețelele sociale două înregistrări video care prezintă mai mulți militari ruși surprinși în câmp deschis de un bombardament în care ucrainenii folosesc bombe cu dispersie.

Imaginile au fost filmate la periferia Urojaine, regiunea Donețk, localitate despre care mai multe surse media ucrainene și ruse au precizat că a fost deja abandonată de trupele Moscovei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În primul clip publicat de ministerul apărării de la Kiev se vede o coloană alcătuită din câțiva zeci de militari ruși care se deplasează de-a lungul unei șosele și care sunt surprinși în câmp deschis de artileria ucraineană.

A doua înregistrare video prezintă un atac realizat cu bombe cu dispersie în aceeași zonă.

„Este pur și simplu un carnagiu, deoarece rușii nu au blindate, nu dispun de niciun fel de mașini și aleargă pur și simplu în toiul zilei și în câmp deschis”, este un comentariu care însoțește imaginile publicate pe Twitter.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri