Apar noi detalii în cazul tinerei împușcate mortal într-un pub, lângă Liverpool. Poliția spune că nu ea era ținta

Data actualizării: Data publicării:
elle-edwards
Elle Edwards, împușcată mortal într-un pub de lângă Liverpool, avea 26 de ani FOTO: arhivă de familie

Un bărbat și o femeie au fost arestați în legătură cu uciderea unei tinere de 26 de ani, care a fost împușcată într-un pub de lângă Liverpool, în Ajunul Crăciunului.

Elle Edwards, esteticiană, a murit la spital după ce a fost împușcată în cap. Poliția a transmis că un bărbat de 30 de ani a fost arestat, fiind suspectat de crimă. De asemenea, a mai fost arestată și o tânără de 19 ani pentru complicitate.

Anchetatorii nu au dat detalii despre motivele din spatele incidentului armat, însă au spus că din cercetări rezultă că Elle Edwards nu a fost ținta atacului, potrivit BBC.

Alte patru persoane care se aflau în pub au fost rănite, iar una dintre acestea, un bărbat de 28 de ani, este în stare gravă.

La fața locului au fost depuse flori și mesaje, inclusiv unul semnat „mama și tata”, cu următorul conținut: „Pentru frumoasa mea Elle, ești lumina vieții mele, nu vei pleca niciodată dintre noi”.

„Familia lui Elle încă procesează pierderea, iar ofițerii noștri încearcă să ofere sprijin. Nu ne vom opri până nu-i aducem pe cei responsabili în fața justiției”, a declarat detectiv Sue Coombs.

Colegii tinerei de la Nova Hair and Beauty Studio din Moreton au spus că sunt șocați.

Mai multe focuri de armă au fost trase în pub, în jurul orei 23:50, în Ajunul Crăciunului. În interior se aflau zeci de persoane, în principal tineri.

Elle Edwards a fost dusă de urgență la Spitalul Arrowe Park, unde a fost declarată moartă.

Una dintre prietenele ei, pe nume Jess, a spus că oamenii au crezut inițial că au auzit focuri de artificii. „Dar totul s-a oprit brusc și am avut sentimentul că ceva nu este în regulă”, a spus ea, adăugând că a „înlemnit” când și-a văzut prietena pe podea și oameni care încercau să o ajute.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri